Logo

Skapt i Guds bilde!

 

  BERSANI_RAMPONI_2099.jpg

Leonardo da Vinci ga oss Vitruvian Man, illusjonen av det perfekte menneskes proporsjoner. Men slik er vi ikke, da Vinci ga oss en flik av skapningen mennesket, som ingen klarer å fylle gjennom livsløpet.

Instruktøren Alessandro Sciarroni ga oss hele mennesket i sitt stykke Your Girl med Chiara Bersani og Matteo Ramponi.  Stykket var satt opp på Dansens hus i Oslo 9.april 2010.

Vi fikk se menneskets forskjellighet. Det hele menneske, som er skapt i Guds bilde, er det forskjellige menneske, hver eneste en av oss ulik den neste. Hver for oss er vi unikt individuelle. Alle er vi - et bilde av Gud:

He loves me, ... he loves me not, ... he loves... Blad for blad faller, til mennesket i hele sin sårbarhet, står nakent tilbake, med et begjær etter å bli verdsatt, sett - og elsket.

Your Girl ga perspektiv til livet. Og livet byr på skjønne opplevelser, og dype sorger for oss alle. Lengselen, den har vi felles. Disse tre kunstnerne beveget oss fra fordommer og dårskap, til større klokskap, med 20 minutter som fjetret oss.

Terje Marøy

Kontakt:

Alessandro Sciarroni; epost jonathanfreaks@gmail.com

www.alessandrosciarroni.it